79-годишна жена от Пазарджик погрешно уцели 42- годишен мъж, докато стреля

...
79-годишна жена от Пазарджик погрешно уцели 42- годишен мъж, докато стреля
Коментари Харесай

Пенсионерка гръмна с пушка ВиК майстор - целела бездомно куче

79-годишна жена от Пазарджик погрешно уцели 42- годишен мъж, до момента в който стреля по бездомни кучета, заяви бТВ. Раненият е чиновник на ВиК, само че не е съществено потърпевш.

В пазарджишкия квартал „ Запад “ описват, че от месеци живеят в боязън поради глутница бездомни кучета.

" Нападали са ме. Аз постоянно с пръчка вървя до там. Защото вървим до детската кухня, имаме бебе, да вземаме храна. Спускат се. Има едно черно изключително, спуска се в краката ", сподели Росица Панделиева, съседка.

Цяла нощ кучетата вили пред къщата на 70-годишната Мария Йончева.

" И аз към този момент не изтраях. Това беше цяла нощ. Синът ми не може да спи. И крещя: ще изляза да ги сплаша, имам въздушна пушка ", споделя дамата пред медията. " И аз излязох с пушката и очаквам да видя, като няма хора, тъй като мога да уцеля някой, да не съм толкоз елементарна в този момент. Кучето пристигна и след него – половин метър няма никой, няма служащи да минават. И аз в същото време създадох изстрел.  И като изщрака пушката, внезапно се изправи един човек, и се спря по този начин ", добавя Мария Йончева.

Сачмата попада в бузата на служителя на ВиК.

" След десетина минути пристигна едно момче тропа на вратата, вика, рита вратата. И сподели " преди малко са простреляли татко ми в бузата ", показва тя.

Жената съжалява за случилото се.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР